Mesaje si sms uri de revelion si anul nou

Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poţi să mi-l dai pentru că nu puteai să îmi faci decât unul singur, să petreci prima secundă din Anul Nou alături de mine. La mulţi ani!

Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă! Am auzit că de Anul nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie! La mulţi ani fericiţi!

În anul care vine îmi doresc să am alături numai persoane fericite. Ştiu că dorinţa mi se va împlini şi mai ştiu că meriţi să fii fericit(ă). Hai să ne bucurăm împreună de anul ce vine într-o atmosferă plină de armonie şi iubire! La mulţi ani!

Deschide-ţi inima în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să îţi pătrundă în suflet, păşeşte cu speranţă şi încredere şi nu uita că cineva se va gândi în miez de noapte la tine şi îţi va dori toată fericirea din lume!

În seară dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?

Un An Nou mult mai dulce! La Mulţi Ani!

Fie ca sărbătorile de iarnă să îţi aducă linişte sufletească, mult noroc şi iubire! Un An Nou alături de cei dragi şi apropiaţi sufleteşte. La Mulţi Ani!

Din gama fulgilor ce cad şi din a lor sclipire, eu vă doresc tot cei mai drag, mulţi ani şi fericire! La mulţi ani!

Descoperă, învăţă cu adevărat să crezi în frumos, trăieşte sentimentul de împreună, alături de cei dragi!

Cautari recente:

Nici un comentariu