Mesaje intelepte

Mai multe mesaje inteligente amuzante de trimis

Un mesaj inteligent adresat omenirii spune că întotdeauna cultivarea corectează imperfecţiunile naturii.

Ţi-am dat mesaje inteligente pentru ca sunt medic, nu porunci, încearcă să înţelegi că în viaţă trebuie să mănânci ca să trăieşti, nu să traieşti ca să mănânci.

Te rog din sulfet să nu-mi mai dai mesaje inteligente fără sans, şi mai bine învaţă să te porţi ca singurii oameni perfecţi: ăia nenăscuţi sau ăia morţi.

Sunt cel mai inteligent dintre voi şi ăsta este un mesaj simplu prin care să vă reamintesc că aurul straluceşte şi când îl pui în gunoi.

O să-ţi mai trimit nişte mesaje înţelepte în care o să dau dovadă de o inteligenţă zdrobitoare. Şi chiar cred că nu eşti draguţă pentru că şi o maimuţă arată bine într-o rochie atrăgătoare.

O sa încerc până în pânzele albe să te aduc pe drumul cel bun şi o să fac asta până rămân fără finanţe; mă ghidez după proverbul ăla întelept comform căruia atâta timp cât bolnavul suflă … mai sunt speranţe.

Nu-ţi mai toca banii cu mesaje inteligente pline de înţelepciune pentru că în ochii mei ţi-ai pierdut savoarea, mai bine iei o funie, nişte săpun … şi te joci puţin de-a spânzurătoarea.

Nu vreau să par înţelept în faţa voastră, băi boilor, dar moartea lupului înseamnă de când lumea … sănătatea oilor!

Nu trebuie să-mi dai mesaje pentru că deja ştiu că eşti inteligent şi luminat, dar dacă îţi foloseşti mintea doar pentru a face răutăţi o să-ţi pierzi prietenii şi o să ajungi un terminat.

Nu cred că eşti vreun înţelept pentru că te comporţi aşa şi nu vreau să mă contazic cu tine pentru că cine se ceartă cu un betiv … vorbeşte singur!

Nu ai pic de minte, de inteligenţă nu mai zic … dar asta să rămână între noi, ăsta este ultimul mesaj de la mine şi dacă vrei pacea pregăteşte-te de război.

Nu ai pic de inteligenţă şi ţi-o spun fără ruşine, eşti un fel de George Bush? Toată lumea ştie că eşti prost dar cuvântul tău are greutate în această lume.

Nu ai nevoie de mesaje înţelepte să-ţi dai seama că ai făcut o mare eroare, pentru că niciodată nu se încearcă adâncimea apei cu ambele picioare.

M-am tot gândit la un mesaj inţelept dar m-am cam luat de la atâta bere sşi ochii văd, inima cere, dar e rău când n-ai putere.

M-am cam săturat de mesajele tale în care îmi explici că ai cam inventat mersul pe jos, un lucru ştiu si eu … doar dacă ai barbă nu înseamnă ca eşti filosof.

Îţi tot dau mesaje despre sănătate şi chiar încep sa mă oftic pentru că moartea nu vine când o chemi, ci te ia când nu te mai temi de nimic.

Acesta este un mesaj sms pentru cel mai luminat şi inteligent om, sper să reuşeşti să-l citeşti pentru că ştiu că nu prea te duce capul când e vorba de telefon.

Ai reuşit şi de data asta pentru că ai fost băiat cuminte, ai nevoie în viaţă de un dram de noroc, nu de un car de minte.

Câteodată nu ai pic de minte şi dai dovadă de o lipsă de inteligenţă acută, învaţă şi tu că este o regulă de bun simţ în viaţa asta că gusturile şi culorile nu se discută.

Cu cât eşti mai sincer cu tine însuţi cu atât eşti mai agreabil şi nu uita că o conştinţă încărcată este un duşman redutabil.

Decât să-mi dea mesaje d-astea înţelepte mai bine spune-i să se împuşte şi mai spune-i că nu o să mă cobor niciodată la nivelul ăla pentru că vulturul prin natură lui nu prinde muşte.

Îmi place să-ţi trimit mesaje inteligente şi texte pline de veselie pentru că în viaţă nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-ţi place ţie.

Încearcă pe cât poţi să dai dovadă de înţelepciune şi să gândeşti corect, oameni bulversaţi de zvonuri nu mai sunt capabili să judece drept.

Îţi dau acest mesaj să-ţi iei o pauză, să te opreşti din ce faci acum pentru că şi câinele latră la lună doar noaptea pentru că ziua nu are cum.

Cautari recente:

Statusuri vorbe intelepte, mesaje si citate intelepte

Prietenia este relaţia dintre mână şi ochi. Când mână se loveşte ochii plâng. Şi când ochii plâng mâna şterge lacrimile.

Singurul băiat după care voi alerga îmi va spune: mami mă prinzi?!

E complicată dragostea. Atunci când iubeşti cu adevărat simţi că pluteşti … că îţi vor apărea aripi. Ce a-şi da să pot să zbor, sau măcar să ai încredere în mine că te iubesc şi că fără tine nu pot să trăiesc! Eşti jumătate din inima mea, eşti cheia inimi mele, şi chiar nu vreau să te pierd!

Când plouă în suflet, nu-i niciodată senin afară, iar când e senin în suflet, nu plouă afară niciodată!

Fericirea nu poate fi cumpărată cu bani şi dragostea nu poate fi dobândită cu forţa.

Încrederea se cucereşte greu şi se pierde repede.

She needs a hand to hold, someone who will never let her go again. And in that moment, I swear we were infinite.

Cine îşi da cuvântul cu uşurinţă, cu aceeaşi uşurinţă nu-l ţine.

Nu există fericire de care să-ţi aminteşti, fără tristeţe.

Toate adevărurile sunt uşor de înţeles o dată ce sunt descoperite; ideea e să le descoperi.

Numai un prost poate să critice, să condamne şi să se plângă – şi majoriatea proştilor o fac.

Cel care zâmbeşte atunci când lucrurile iau o întorsătură proastă s-a gândit deja pe cine să dea vina.

Cea mai mare plăcere în viaţă e să faci lucrurile despre care oamenii spun că nu ai voie să le faci.

Bărbaţii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum să se joace cu el.

Hoţii îţi cer banii sau viaţă; femeile le vor pe amândouă.

Recunosc poate că ai jucat mai bine. Dar nu uita că e 1-0 pentru mine.

Îţi place să faci anchetă că un procuror … să spui zi de zi: “ştii, dacă mă înşeli, te omor”

Omul care are răbdare să nu se răzbune imediat, ori te iartă, ori se răzbună cumplit.

Nu ştiu cum n-ai văzut, are ceva-n privire.

Când deliciile vieţii prind riduri, devin amintiri.

Uneori puterea unei femei stă în eleganţă, gingăşia şi dulceaţa de care da dovadă.

La început, visele par imposibile, apoi puţin probabile şi în cele din urmă inevitabile.

Dacă vrei să fii fericit o clipă, răzbună-te! Dacă vrei să fii fericit o viaţă, iartă!

Cautari recente: