Mesaje de paste

Cateva mesaje haioase de paste, mesaje funny de paste

De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un mesaj de Paşte.

Eu îţi trimit un coş de ouă, virtual. Tu vino cu cele reale şi cu o sticlă cu vin ca să sărbătorim împreună Sfintele Paşti!

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate! Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate!

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criza în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! Paşte fericit!

Cautari recente:

Zece urari de suflet pentru paste 2014, sms de paste 2014

Cu ocazia Învierii Domnului vrem să va urăm toate cele bune: lumina în suflet, dragoste şi sănătate. Hristos a Înviat!

În această zi de sărbătoare vreau să va urez ţie şi familiei tale multă sănătate, înţelepciune şi putere. Paşte Fericit!

Să te protejeze îngerii, supărările să treacă, bunăstarea să te îmbrăţişeze, şi Dumnezeu să te binecuvânteze mereu. Hristos a Înviat!

Lumina Sfintei Învieri să ajungă la sufletul tău şi în inimile voastre bucurându-va de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Fie că Sfântă Lumina de Paşte să va lumineze calea cea bună spre fericire şi bucurie. Paşte Fericit!

Sper că Sfântă sărbătoare de Paşte să îţi aducă lumina şi multă fericire în inimă. Hristos a Înviat!

Sărbători luminoase şi pace interioară! Paşte Fericit împreună cu familia ta!

Hristos a Înviat! Va doresc sănătate, bucurie şi cât mai multe clipe petrecute în prezenţa familiei şi a celor dragi. Paşte Fericit!

Învierea Domnului să îţi aducă în suflet dragoste şi fericire. Un Paşte Fericit alături de apropiaţi!

Fie că sărbătoarea Învierii Domnului să va arate calea spre fericire şi bucurie. Hristos a Înviat!

Cautari recente:

Noi mesaje de paste 2014, urari de paste 2014 noi

Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

Sfintele sărbători de Paste să vă aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajuta semenii. Hristos a Înviat!

Poate o să ți se pară complet lipsit de originalitate, dar știi că vorbele simple sunt și cele mai frumoase. Așa că Hristos a înviat!

Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet “Hristos a înviat!”.

Învierea Domnului să îți aducă în suflet bucurie și iubire. Paste Fericit alături de toți cei dragi!

Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paste Fericit!

Pastrez pentru tine, dragostea mea / O lumanare de la Paste, pe care s-o aprind / De ajutor mereu, oricand, oriunde / S-apropie de tine vreo primejdie rea!

Mesaje de paste 2013 de trimis celor dragi

Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!

De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.

Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.

Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

Cautari recente:

Cele mai frumoase mesaje de paste 2012

A sosit clipa mult aşteptată a liniştii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletului. Să lăsăm o clipă totul şi să mulţumim Domnului pentru tot ce ne-a dăruit.

Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.

De Paşti când zorile s-aprind şi la biserici clopotele at, din inimă îţi zic Hristos a Înviat!

Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!

Umblă veste-n tot oraşul
Cum că vine iepuraşul
Să v-aducă pe-nserat
Paşte bun şi Luminat!

Abia aştept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveţi grijă de voi şi faceţi curăţenie în casă şi în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm cum se cuvine!

Un iepuraş cu boticul alb. A venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Ciocniţi? Hristos a Înviat!

Iepuraşul şi-a pierdut agenda cu adrese … Trăieşte sărbătoarea cu adevărat, iepuraşul va simţi şi va ajunge şi la tine. Există un iepuraş care ne aduce fiecăruia dintre noi sentimentul sacru al Învierii Domnului.

Astăzi fii înţelegător, fii alături de cei dragi, fii cel care le iartă pe toate, fii în sentimentul Paştelui.

Mi-am făcut wishlist-ul de Paşte. Te vreau pe tine în grădină, în casă, în gânduri şi în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul aşa că iepuraşul poate să îşi vadă de treabă anul asta!

Cautari recente:

Mesaje si urari de paste pentru rude si prieteni

Iisus să îţi ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să îţi spele necazul din suflet, lumina Învierii să îţi readucă speranţa. Hristos a înviat!

Sărbători fericite alături de cei dragi, să aveţi parte de multă căldură în suflet şi în casă, bucurie în inimă şi multă sănătate şi putere de muncă.

Fie că Lumina sfântă şi tainică a momentului Învierii Mântuitorului, să vă arate Calea trezirii sufletului şi a îndumnezeirii!

Pe vremuri oamenii aveau inimi de aur şi cruci de piatră, acum au inimi de piatră şi cruci de aur, fie că sfânta sărbătoare a Învierii să readucă aurul în inimile noastre, să aveţi parte de lumină în inimi şi-n gând, credinţă, sănătate şi iubire. “Paşte fericit!”

Fie ca Lumina Sfântă a Învierii să vă călăuzească!

De Sfintele Sărbători vă transmitem cele mai alese gânduri de sănătate, linişte sufletească şi împliniri!

A venit timpul ca speranţa, credinţa şi iubirea să învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este calea, adevărul şi viaţa! Hristos a înviat!

Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belşug şi bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfântă să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale şi să vă însoţească paşii pe drumul vieţii.

Dincolo de petreceri, de cadouri, se află adevărata semnificaţie a Paştelui. Îţi doresc linişte, dragoste, bucurie de Sărbători şi tot anul!

Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas şi un răspuns la fiecare întrebare. Paşte fericit!

Cautari recente:

Mesaje de paste haioase si urari funny

Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!

Acum, când Harul e iar cu noi, Şi îngeri peste fiecare casă, Iisuse te rugăm să vii … să stai cu noi la masă.

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari. Paşte Fericit!

Anul acesta iepuraşul să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi să nu uite să îţi dea şi plicul cu cei o sută de pupici de la mine. Paşte Fericit!

M-a contactat iepuraşul şi mi-a spus că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui că în dimineaţa de Paşte să ajung în grădina ta, dar parcă tu nu ai gradină … să vin pe balcon? Aştept răspuns!

Primeşte de la Iepuraş un gând bun şi multă sănătate!

Un iepuraş tare dragălaş, a ieşit în cale, cu viteză mare, şi-ţi urează neîncetat: să ai Paşte Minunat, şi Hristos a Înviat!

Doi iepuraşi, ca doi copilaşi, au fugit peste imaş şi aduc în fuga lor vestea bună tuturor, că Hristos a Înviat, să ne ierte de păcat, iar noi de El de vom ascultă, sus în cer cu El vom sta, şi-om zbura pe-a lui aripă, că să nu ne fie frică. Amin!

Paşte fericit că iarbă e destulă!

Pe sălcii verzi şi flori de măr, Iisus să-ţi intre-n casă, sa-ţi lase-n inimă şi-n gâng lumina preţioasă!

Cautari recente:

Sms mesaje urari de paste in engleza happy easter

Easter is a promise God renews to us in each spring. May the promise of Easter fill your heart with peace and joy! Happy Easter!

Easter says you can put truth in a grave, but it won’t stay there.

The spirit of easter is all about Hope, Love and Joyfull living. Happy Easter!

The Easter feeling does not end, it signals a new beggining of nature spring and brand new life of friendship. Happy Easter to My Best Friend!

The budding trees, the new flowers, and birds that sweetly sing, whisper to me that it’s Easter.

Here is wishing a warmth for your soul on Easter and always! Happy Easter!

Missing you a lot on this Easter. Wishing you were here to celebrate this holy occasion with me. Happy Easter!

May the angels protect you, may the sadness forget you, may goodness surround you, and may Jesus always bless you. Happy Easter!

The Lord came to earth with a life to give, so each one of us may continue to live. Happy Easter!

Easter bring Fun, Easter bring Happiness, Easter bring God Endless Blessings, Easter bring fresh love. Happy Easter to You with all best wishes!

Happy Easter to You with all best wishes!

Q: What do you call Easter when you are hopping around?
A: Hoppy Easter!

May Lord bless you on this auspicious day of Easter, and May it be a new beginning of greater prosperity, success and happiness. Wish you a Happy Easter!

Let this joy of Easter may fill up your heart today and the whole year ahead. Happy Easter!

As the dawn breaks into a beautiful sunrise, may God shower you His blessings of love and lead you always to the right path. Happy Easter!

Jesus conquered death, so that through him, we can conquer life. Happy Easter!

Happy moments – praise God. Difficult moments – seek God. Busy moments – bless God. Quiet moments – worship God. Waiting moments – trust God. Painful moments – touch God. Lovely moments – thank God.

The grass withers and the flowers fall, but the word of our God stands forever. (Isaiah 40:8) Happy Easter!

Therefore, if anyone is in Christ, he is a new creation; the old has gone, the new has come. (2 Corinthians 5:17) Happy Easter!

(“) (“)
( * – * ) Happy Easter Day !
(..)..(..)

Cautari recente:

Urari de paste in franceza Joyeuses Pâques

Pâques est Dieu de promesse remplace à nous en chaque ressort. Mai la promesse de la suffisance de Pâques votre coeur avec la paix et joie! Joyeuses Pâques!

‘Missing you’ beaucoup sur cette Pâques. Souhaitant vous ici pour célébrer cette sainte occasion avec moi. Joyeuses Pâques!

L’esprit de Pâques est tout au sujet de la vie d’espoir, d’amour et de Joyfull. Joyeuses Pâques!

Le sentiment de Pâques ne finit pas, il signale un nouveau début de ressort de nature et la vie nouvelle de l’amitié. Joyeuses Pâques à mon meilleur ami!

Les arbres de bourgeonnement, les nouvelles fleurs, et les oiseaux qui chantent gentiment, chuchotent à moi que c’est Pâques.

Ici souhaite une chaleur votre âme sur Pâques et toujours! Joyeuses Pâques!

Pâques est une promesse que Dieu nous renouvelle à chaque printemps. Mai, la promesse de Pâques de remplir votre coeur de paix et de joie! Joyeuses Pâques!

Mai où les anges protègent u … peut la tristesse oublier u … peut qualité entourer u … et peut Allah toujours bénir u … Joyeuses Pâques!

Le seigneur est venu pour mettre à la terre avec une vie pour donner, ainsi chacun de nous peut continuer à vivre. Joyeuses Pâques!

Pâques apportent l’amusement, Pâques apportent le bonheur, Pâques apportent à Dieu des bénédictions sans fin, Pâques apportent l’amour frais. Joyeuses Pâques à toi avec tous les meilleurs voeux!

L’esprit de Pâques, Tout sur l’espoir, L’amour et la vie Joyfull. Joyeuses Pâques!

Le bourgeonnement des arbres, les nouvelles fleurs, et des oiseaux qui chantent mélodieusement, me murmure que c’est Pâques.Voici souhaitant une chaleur de votre âme à Pâques et pour toujours! Joyeuses Pâques!

Cautari recente:

Mesaje si urari de paste fericit frumoase

Doresc ca în acest an Hristos să învie în inima şi viaţa ta. Să îţi de-a pace, bucurie şi tărie, că să spui şi altora că Hristos a înviat!

Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă că Ziua Învierii. Hristos a înviat!

Fie că sfânta sărbătoare a învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiţi împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile!

În noaptea de înviere clopotele bat, iar eu îţi spun cu drag Hristos a Înviat!

Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belşug şi bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfântă să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale şi să vă însoţească paşii pe drumul vieţii.

Dumnezeul nostru Iisus Hristos … a fost biciuit şi răstignit cu cruzime şi răutate, de nişte fiinţe pe care îi numim oameni. Sper ca aceasta să fie o lecţie de viaţă pentru noi … şi pentru ceilalţi oameni. Hristos a Înviat!

Sunt zile când ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai caldă şi mai deschisă. Sărbători fericite!

Fie ca spiritul Sfânt al Sărbătorilor de Paşti să vă lumineze sufletele şi casele! Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ocrotească!

Luminoasa sărbătoare a Sfintelor Paşti să coboare peste noi toţi, bucurii duhovniceşti, pace şi bună înţelegere, iar Hristos cel Înviat să ne dăruiască sănătate şi întru toate, bună sporire. Hristos a Înviat!

Cautari recente: