Mesaje crestine de craciun 2013 pentru familie si rude

Să vă ajute Dumnezeu, potrivit îndemnului părintelui Teofil Paraian, casele inimilor voastre, în care-L veţi primi pe Pruncul Iisus, să fie construite pe nisipul răbdării şi pe temelia cea neclintită a adevăratei credinţe, zidită din cărămizile faptelor bune, legate între ele prin smerenie şi să aibă acoperişul dragostei. Crăciun binecuvântat şi un an nou plin de realizări!

Un Crăciun binecuvântat şi plin de haruri, care să aducă speranţa şi mângâierea spre care cu toţii tânjim, bolnavi şi neajutoraţi, copii şi tineri, adulţi şi bătrâni. Sfintele Sărbători ale Naşterii Domnului să ne fie izvor de pace şi mulţumire faţă de Cel care după Chipul Său ne-a creat. Prin naşterea Fiului Său, să ne dăruiască bucuria unui nou început şi mângâietoarea lumină a adevăratei mântuiri.

Să-L primim cu sufletul deschis pe Cel care coboară pentru a îmbrăca haina noastră umană şi a ne îmbrăca pe noi în haina divinităţii Sale; să ne lăsăm îmbrăcaţi în această haină şi să-L primim pentru ca El să ne ridice, la timpul cuvenit, în bucuria vieţii veşnice. Vă doresc să trăiţi sărbători sfinte, în bucuria credinţei, cu plinătate de haruri, cu bună-înţelegere şi veselie creştinească. Sărbători fericite, întru mulţi ani sfinţi!

Pacea Domnului nostru Iisus Hristos, Cel care S-a născut în ieslea din Bethlehem, să cuprindă sufletele şi inimile dumneavoastră, pentru a deveni mai buni, mai iertători şi mai credincioşi. Rugăm pe Mântuitorul Hristos să va dăruiasca anul acesta, în care vom intra, sănătate, linişte şi iubire în familiile dumneavoastră.

Dorim ca bucuria sfântă a Sărbătorilor Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos, Anului Nou şi Botezului Domnului să vă aducă pace şi sănătate, lumină şi ajutor, pentru a trăi viaţa ca dar al lui Dumnezeu, cultivat prin credinţă şi fapte bune! Tuturor vă adresăm urările tradiţionale Sarbători fericite şi La mulţi ani!

Nimic nu va mai fi ca înainte şi totul va deveni motiv de bucurie dacă în acest Crăciun vom observa mai bine, încă o dată, că Domnul ne stă alături cu gingăşia sa fără margini, că ne însoţeşte cu o fidelitate de nezdruncinat, că ne iubeşte într-o măsură infinit mai mare decât ne putem închipui, că ne ajută cu o putere care întrece orice obstacol, “căci la Dumnezeu nimic nu este imposibil”. Vă doresc un Crăciun bogat în haruri şi un An Nou binecuvântat! La mulţi ani!

Fie ca Pruncul ceresc să ne umple inimile de haruri dumnezeieşti, bucurie deplină în Dumnezeu, prezent în mijlocul nostru. Vă doresc un An Nou îmbelşugat, plin de nobile realizări! La mulţi ani!

Cu toţii sărbătorim Crăciunul. Dumnezeu a renunţat la orice reţinere şi a venit între noi. Să ne deschidem inimile în faţa Lui, să căutăm drumul spre Bethlehem, pentru că şi în viaţa noastră şi prin ea să se facă auzită vestea cea bună a Naşterii Mântuitorului. Cu aceste gânduri vă doresc un Crăciun Binecuvântat de Dumnezeu.

Lumina, pace, bucurie, zăpadă, viaţa, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ţi sufletul şi lasă căldură sărbătorilor de iarnă să te învăluie ca un vis frumos! Sărbători Fericite!

În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările! Deschide-ţi inima şi primeşte un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun! Sărbători de vis alături de cei dragi!

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină! Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri!

La ceas de sărbătoare, când anul are tâmplele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace şi prosperitate!

Cete de îngeri să coboare în casa voastră şi să vă aducă vestea cea mare, iar Cel ce S-a născut să vă umple casa cu pacea şi binecuvântarea sa! Crăciun Fericit!

Cautari recente:

Nici un comentariu