Mesaje de sarbatori

Urari mesaje si sms uri noi si frumoase de sarbatori

Zboară acest mesaj de sărbători ca o pasăre măiastră. Fie ca liniştea, căldura şi bucuria să umple sărbătorile dumneavoastră.

Fie ca un mesaj despre sărbători pe care-l primeşti să însemne câte un cadou. Binecuvântarea divină să ne lumineze şi cu ocazia sărbătorilor Crăciunului şi ale Anului Nou.

Îţi dau acest mesaj cu urări de Sărbători Fericite, să ai de toate pe masă, să vină Moş Crăciun şi să-ţi aducă Fericirea-n casă.

Sărbători Fericite şi un brad cât mai frumos, să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.

Mesajul meu de Sărbători are un singur gând, vreau să te felicit pentru premiul Nobel pentru cele mai frumoase cadouri de pe Pământ.

Sărbători Fericite şi zile însorite, un pahar de vin şi zăpadă din plin.

Să ai cele mai frumoase sărbători de Crăciun şi un Revelion extraordinar, 1000 de cadouri să primeşti dintre care unul fenomenal.

Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un merţan.

Sper să primeşti mesaje de Sărbători şi foarte mulţi bani, îţi urez din tot sufletul meu Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!

Să aveţi parte de sărbători minunate pline de bucurie alături de cei dragi şi împliniri pe toate planurile în noul an! Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!

Să va fie casa, casă cu bucate noi pe masă, Moşul cu sacul plin şi un drum în viaţă cât mai lin, Fericire câtă vreţi şi sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine să vă fie şi mai bine.

Să dăm cât mai multe mesaje de sărbătoare în această sfântă zi de Crăciun. Să fim mai aproape de Dumnezeu şi să fim mai buni.

Să daţi cât mai multe mesaje celor dragi despre Sărbătoarea Naşterii Domnului, să va aducă alături de cei dragi în jurul unei mese îmbelşugate şi să aveţi un an nou de mii de ori mai bun decât cel care a trecut. La Mulţi Ani!

Chiar dacă ai crescut şi ne cam îndoim de existenţa lui Moş Crăciun, eu jur că există şi te rog să-i dai un mesaj acum.

Ăsta este un mesaj despre globuri, zăpadă şi colindători, este o urare de bine, acum de sărbători!

Cautari recente: