Mesaje de iarna

Urari si mesaje tari de iarna

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice de Sărbătoare să se implinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case, fericire şi belşug. La mulţi ani!

Am vrut să îţi urez multă bucurie de sărbători, la fel de sinceră şi de trainică ca şi tine, la fel cum este bucuria pe care o dăruieşti în fiecare zi. Sărbători Fericite!

Fie ca binecuvântările Sfinte să plutească deasupra ta aşa cum fulgii de zăpadă se aşează uşor în stratul de omăt, ce acoperă tot în jurul tău.

Bucuria şi magia acestui anotimp să fie cu tine tot anul! O iarnă cu multă dragoste!

Sărbătorile de iarnă sunt o perioadă a anului, în care să ne amintim de cei la care ţinem! Fie ca zilele şi inimile voastre să fie luminoase! Fie ca aceste zile luminate de Naşterea Mântuitorului să aducă speranţa şi pace pe Pământ! Sărbători Fericite!

Magia Sărbătorilor de iarnă ne înconjoară încet, încet. Totul se colorează în aur şi argint şi totul în jur sclipeşte în mii de luminiţe! Dorinţa şi urarea mea este să ne oprim o clipă şi să aprindem o lumânare în inimă celor trişti, să colorăm puţin viaţa persoanelor mai înnegurate, numai dăruind un zâmbet sincer prietenilor, dăruind o îmbrăţişare caldă celor pe care îi iubim! Sărbători Fericite!

O vorba bună poate încălzi trei luni de iarnă. Tu îmi încălzeşti inima în fiecare moment al vieţii mele.

Îmi place iarna lângă tine, îmi place scârţâitul zăpezii sub bocanc, îmi place cortina de fulgi de nea ce ne acoperă paşii.

Când ajungi la mine aruncă doi bulgări în geam şi ies.

Nu putem să ne întâlnim pentru că e zăpada foarte mare şi eu nu am lanţuri la ghete.

E atât de frig încât aş vrea să vin la tine să mă încălzeşti cu dragostea ta.

Cautari recente: