mesaje de dragoste pentru el

Noi mesaje de noapte buna pentru prieten si iubita

Nu te gândi la mine, sunt în ochii tăi, în mintea ta, în inima ta, în sufletul tău, oriunde! Totuşi dacă mă vrei doar închide ochii şi ascultă ce îţi spun: mi-e dor de tine şi noapte bună!

Prin umbra nopţii eu încerc să te privesc în lună, de dormi eu te-am trezit iubit-o să îţi zic noapte bună.

Dacă sfârşitul acestei zile, ţi-a adus o umbră recentă în inima ta, sper ca urarea de nopate bună îţi va încălzi inima.

Privesc către cer şi rog o stea să te sărute în locul meu, luna să-ţi vegheze somnul iar îngerii să-ţi îndulcească visele. Închide ochii şi voi fi lângă tine. Te iubesc, noapte bună!

Noapte bună, sper să visezi ceva frumos şi drăguţ la noapte: pe mine normal, la ce te gândeai?

Aş vrea să fiu o floare în mâinile tale, un zâmbet pe buzele tale, raza de lună care îţi spune seara noapte bună.

Seara se lasă, stelele sclipesc, iar eu iubirea mea, tot la tine mă gândesc.

Pe aripi de fluturaş, vine-n zbor un îngeraş, ghici ce are pentru tine? Un pupic de la mine, ca să dormi şi tu mai bine. Noapte bună îngeraş!

Cu genele negrite de somnic, îţi trimit un sweet pupic şi un mesaj să îţi aminteşti să fii happy să zâmbeşti, scuze de deranjul mic vinovatui un pupic. Noapte bună!

Aş vrea să fiu un înger, ce se strecoară în visul tău, dar şi tu să fi îngeraşul meu. Te iubesc şi te voi iubi mereu.

Cautari recente:

Mesaje noi de dragoste pentru el frumoase

Mi-ar place să-mi spui că vrei să-mi fii alături un minut … un minut să se facă o oră … o oră să se facă o zi … o zi să se facă o săptămână … o săptămână să devină o lună … o lună un an .. şi un an o viaţă … pentru că te iubesc!

Dragostea este o dulce iluzie ce se naşte din lumina razelor de lună, căldura pământului şi lacrimile norilor. E o adiere de vânt cu nuanţă, un râset de frunze, un cântec care răsună un drum anume care te poartă în visele cele mai profunde. Fiecare gând al meu, către tine se va lăsa uşor din mine, şi va pleca în zări, şi va pleca în urma unui soare ce-o să apună.

Voi înceta să te iubesc abia atunci când un pictor surd va reuşi să picteze sunetul produs de o petală de trandafir în căderea ei într-un ocean de cristal; sau poate nici atunci!

Şi îngerii ar muri de invidie dacă ar ştii cât eşti de iubit! Pentru o astfel de dragoste ar fi în stare să ucidă la infinit. Luceferii s-ar stinge-n mare, soarele s-ar topi în mii de cristale, iar demonii lacrimi de rouă ar vărsa. Asta e ce simt pentru tine: dragoste!

Te urăsc pentru că o singură viaţă nu îmi ajunge să TE IUBESC!

Pentru o lume întreagă eşti o singură persoană. Dar pentru mine eşti o lume întreagă.

Să ai somnul uşor şi visele senine şi poate mă regăseşti într-unul dintre ele!

Dacă cineva nu te iubeşte aşa cum vrei tu, asta nu înseamnă că nu te iubeşte cu toată fiinţa sa!

Nu eşti lângă mine, dar eşti în gândurile şi în inima mea. Cum altfel, dacă te iubesc?

Mi-e gândul la tine şi sufletul plecat să te caute! Îmi lipseşti, dar mâine te văd şi pot din nou să-mi răsfăţ buzele cu săruturile tale şi să te strâng în braţe! Te sărut!

Să-ţi spun despre mine: am mintea hoinară … te caută pe tine! am braţele nerăbdătoare … vor să te cuprindă! am obrajii reci … îţi aşteaptă mângâierea! am sufletul posomorât … îi e dor de tine!

Cautari recente:

Mesaje de dragoste si sms uri de iubire

Am plâns şi a căzut o lacrimă în ocean, doi scafandri au coborât după ea, când o vor găsi abia atunci dragostea mea pentru tine va pieri.

Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare.

Şi iată că iubirea totuşi există pentru toţi dar foarte puţini ştiu să iubească şi din păcate cei care reuşesc nu sunt iubiţi!

Te-am căutat atât de mult … dar sunt fericită că în sfârşit te-am găsit. Doar tu eşti ingeraşul meu mic şi scump pentru care aş face orice! Te iubesc şi doar tu eşti viaţa mea!

Aseară am privit cerul, au căzut 200 de stele, dar nu mi-am pus 200 de dorinţe … ci mi-am pus una de 200 de ori: să mă iubeşti aşa cum te iubesc şi eu!

Fluturii trăiesc doar o zi pe pământ. Aş vrea să mă fi născut fluture să petrec aceea zi alături de tine, ca mai apoi să mor şi să mă înalţ la cer, să le spun şi celor de acolo că şi pe pământ există raiul în braţele tale!

Dacă aş amaneta un gram din dragostea mea pentru tine ţi-aş cumpără lumea toată şi încă ceva.

Încep să realizez cât de departe eşti de mine, căci simnt un gol imens în suflet şi nu poate fi alintat decât de mângâierea ta! Îţi simpt lipsa enorm iubire!

Unele iubiri nu văd răsăritul, alte iubiri sunt doar de-o vară, altele se pierd şi le înghite timpul … dar una te arde la suflet atunci când nu te aştepţi.

Dacă există pe lume dragoste, să fie a ta, dacă există în lume noroc, să fie al tău, dacă există fericire … tu să fii stăpâna ei! Te iubesc!

Cautari recente:

Smsuri tari de Valentine’s Day

Mi-e frică să merg cu mașina atunci când sunt cu tine. Pentru că atunci când sunt cu tine sunt beat de fericire și ar putea să-mi ia permisul.

Ai uitat de mine și tristețea s-a înstăpânit în lume! Aș vrea o lacrimă doar una care să-mi înece obrazul, să lunece apoi să ştergă distanțele ce ne despart.

Dacă aș fi de gheață ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja.

Cel mai trist lucru în lume este acela că uneori sufletul ți-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el.

Ți-aș da inima mea, dar a suferit prea mult, ți-aș da viața mea, dar trebuie să meargă înainte, ți-aș da totul dar e prea târziu, căci s-a terminat.

Ce să scriu … nu încap decât 160 de caractere. Oare de câte ori pot scrie TE IUBESC?

Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viața iar tu te vei supăra dar fără să-ți dai seama că pentru mine tu ești viața!

Tot timpul să desenezi cercuri în jurul celor pe care-i iubești nu inimi pentru că inimile se pot rupe, dar cercurile nu au capăt.

Aș vrea să cred să pot visa să te aduc de partea mea. Aș vrea ca timpul să-l opresc să-ți spun de fapt cât te iubesc!

Săruta-mă și vei vedea stelele. Iubește-mă și ți le voi da.

Cautari recente:

Mesaje si sms uri cu saruturi

Un sărut pentru un sărut mi-ai dat când ne-am cunoscut … şi o mie de-mi vei da un sărut tot aş mai vrea.

Am prins un inamic cu numele de pupic, ţi-l trimit rapid că e mic şi tâmpit, e mort după buzele tale, dacă nu te săruta moare!

A evadat un sărut de la mine să-mi dai un beep când ajunge la tine, vezi că e cam agresiv, a fost condamnat la muşcare de buze dulci. Ai grijă!

Huba, huba noi suntem din Cuba furăm fetiţe, sărutăm guriţe.

Am aflat de la ştirile pro tv că o armată de pupici se îndreaptă spre tine. Eşti înconjurat nu mai ai nici o scăpare!

Am doi ochi ce vor să te vadă.
Am două buze ce vor să te sărute.
Am două mâini ce vor să te atingă şi am o singură inimă ce te iubeşte!

Gura mea ar dori enorm să o găsească pe a ta, să-i simtă parfumul şi dulceaţa ei. Tu nu ai vrea guriţa mea dulce?

Bună-i apa de băut dar mai bun e un sărut! Apa rece răcoreşte, dar sărutul te-ndulceşte.

Văd pe cer multe lumini, 1.000.000 de sărutări pe buzele tale moi se îndreaptă spre guriţa ta din partea mea!

Dacă un fulg de nea va cădea pe faţa ta, tu să-l laşi să te sărute că-i trimis din parte mea!

Cautari recente: