Mesaje de dor

Mesaje si sms uri de dor

Te iubesc, o ştii prea bine chiar şi când nu eşti cu mine, azi mă rog la Dumnezeu să te întâlnesc din nou.

Inima mea nu mai bate. Nu am murit. Dar ai plecat din viaţa mea, din inima mea … ai şters totul cu buretele şi oare de ce, a meritat? Eu acum stau şi sufăr în tăcere, plâng, suspin dar merg mai departe. Oare inima mea va mai bate o dată? Mă voi mai îndrăgosti vre-o dată?

De-atingi o coardă de chitară,
ea geme lung şi tremurând,
dar dacă dintr-o întâmplare,
coardă inimi loveşti,
ea un sunet veşnic spune,
Te iubesc, mie dor de tine!

Mă gândesc mereu la timpul petrecut împreună şi la cât de trist pot fi când nu te am alături. Mi-e dor de tine şi de povestea noastră de iubire!

Mi-e dor de privirea ta, de zâmbetul tău cald, de glasul tău, de tot ce îţi aparţine!

Ai lăsat în urmă doar o adiere … mi-e dor de tine, abia acum realizez cât de mult însemni tu pentru mine. Abia astept să vii şi promit că nu am să mai fiu niciodată aşa de rea cu tine … te iubesc şi îmi lipseşti buzatul meu!

Aştept cu nerăbdare clipa când o să mă pierd în braţele tale şi târziu în noapte, să mi se implinească visul de iubire. În şoaptele tale vreau să mă cufund şi să adorm într-un dulce sărut. Mi-e atât de dor de tine şi de îmbrăţişarea ta! Te iubesc cum n-am mai iubit până acum!

Mi-e dor de vocea ta să-mi spună TE IUBESC,
Mi-e dor de vocea ta să-mi spună TE DORESC,
Mi-e dor de tine, TE IUBESC!

Fiecare clipă fără tine e pierdută pentru mine, fiecare ceas, orice minut plânge după al tău sărut.

Încep să realizez cât de departe eşti de mine căci simt un gol imens în suflet care doare şi nu poate fi alinat decât de mângâierea ta. ÎŢI SIMT LIPSA IUBIRE!

Cautari recente: