Mesaje de anul nou

Sms de anul nou 2014 si mesaje scurte de anul nou

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2013, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!

La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. La mulţi ani!

Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma.

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!

Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri!

Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus.

Cautari recente:

Mesaje anul nou 2014 si urari de revelion 2014

Să fim veseli şi plini de speranţă ca anul care vine va fi şi mai bun decat cel care se încheie! Urările de Anul Nou sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur şi de a le împărtăşi gândurile noastre bune!

La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tau, magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire şi bucurie şi rămâi aşa pentru tot restul vieţii! Fii raza mea de soare şi luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârşit! La mulţi ani!

Descoperă, învaţă cu adevărat să crezi în frumos, trăieşte sentimentul de împreună, alături de cei dragi!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!

Noul an să vă fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire şi nu în ultimul rând sănătate!

Gandeşte-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poţi să treci prin această poartă în Noul An şi să iei cu tine numai lucrurile bune şi apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile şi supărările să nu te poată urma. La mulţi ani!

Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Mulţi Ani şi Un An Nou Fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!

Fie ca bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepţional!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!

Cautari recente:

Mesaje si sms uri de revelion si anul nou

Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poţi să mi-l dai pentru că nu puteai să îmi faci decât unul singur, să petreci prima secundă din Anul Nou alături de mine. La mulţi ani!

Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă! Am auzit că de Anul nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie! La mulţi ani fericiţi!

În anul care vine îmi doresc să am alături numai persoane fericite. Ştiu că dorinţa mi se va împlini şi mai ştiu că meriţi să fii fericit(ă). Hai să ne bucurăm împreună de anul ce vine într-o atmosferă plină de armonie şi iubire! La mulţi ani!

Deschide-ţi inima în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să îţi pătrundă în suflet, păşeşte cu speranţă şi încredere şi nu uita că cineva se va gândi în miez de noapte la tine şi îţi va dori toată fericirea din lume!

În seară dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?

Un An Nou mult mai dulce! La Mulţi Ani!

Fie ca sărbătorile de iarnă să îţi aducă linişte sufletească, mult noroc şi iubire! Un An Nou alături de cei dragi şi apropiaţi sufleteşte. La Mulţi Ani!

Din gama fulgilor ce cad şi din a lor sclipire, eu vă doresc tot cei mai drag, mulţi ani şi fericire! La mulţi ani!

Descoperă, învăţă cu adevărat să crezi în frumos, trăieşte sentimentul de împreună, alături de cei dragi!

Cautari recente:

Mesaje de revelion amuzante si haioase

Făcând-uţi urările e ca şi cum aş vrea să fiu o specie de spiriduş bun şi simpatic ce are puterea de a realiza fiecare dorinţă a ta, cuvintele magice sunt aceleeaşi … La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă.

Tată bun, mamă iubită, azi e ziua potrivită, să vă spun ce vă doresc să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Ultima zi din an este întâlnirea între moarte şi viaţă; omorâm amărăciunile şi clipele urâte şi re-aprindem iubirea şi înţelepciunea. Un An Nou Fericit!

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un an nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

În contul tău nr 200 .. la banca “viaţă” am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli! La Mulţi Ani 2012!

Vă doresc de 2011 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

A mai trecut un an … să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi sus paharul! Un An Nou fericit!

Previziuni meteo de revelion 2012: prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări … te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

Fie ca anul care începe să ţi se aştearnă în cale, poteca netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi!

Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La Mulţi Ani!

Dacă simţi că nimeni nu-ţi vrea binele, uitate pe cer, numără toate stelele, este binele ce ţi-l vreu eu. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

Frumuseţea iernii cu albul fulgilor de nea presăraţi peste gândurile noastre, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniţi, iubiţi, fericiţi. Să avem un 2012 aşa cum ni-l dorim!

Cele mai sincere urări chiar dacă frazele ţi se par aceleaşi! Sănătate, bani, iubire, şi tot ce îţi doreşti! La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit, de la un prieten sincer!

Să primim odată cu colindătorii şi lumina, căldură, liniştea, dragostea şi împăcarea celui nou, veselia şi viaţa. Că iarba sub zăpadă, ca fulgul în zbor să primim speranţa unui an nou. La Mulţi Ani!

Închide ochii şi gândeşte-te la tot ce te-a făcut să râzi în acest an, uită restul. Îţi doresc ca aceste zâmbete să se înmulţească cu 2012.

Fie ca noul an să vină şi să vă încânte începând cu noaptea de revelion şi apoi cu fiecare zi din 2012.

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce noul an. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

De Anul Nou ne îmbrăcăm în mod special, gătim în mod special, petrecem în mod special. Toţi ne dorim să fim mai speciali în anul care vine.

Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o noua treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!

Cautari recente:

Mesaje si sms uri de buna dimineata de anul nou

Bună dimineţa iubire, uite că am făcut un an de când suntem împreună, iar eu te iubesc din ce în ce mai mult!

Ieri a fost un an, azi e altul şi noi tot împreună suntem! Sper să fim aşa pentru totdeauna … neaţa şi mulţi pupici!

Bună iubita mea, în sfârşit a venit dimineaţa şi soarele răsare, abia aştept să te văd în noul an pentru că iubirea noastră e foarte mare. Pup dulce … dulce de tot!

Puiul meu îţi dau acest mesaj de bună dimineaţa ca să-ţi arăt cât de mult te iubesc chiar şi după un an. Te iubesc enorm!

Dragostea mea, chiar dacă te trezesc vreau să-ţi zic că în acest nou an ce a venit, doresc ca relaţia noastră să fie mult mai puternică şi să ne lege mai mult, pentru că ne iubim foarte mult. Pup şi abia aştept să te văd.

Bună dimineaţa iubire! Aseară la cumpăna dintre ani m-am gândit numai la tine şi sper ca dorinţa de a fi împreună şi să ne iubim la fel de mult şi în acest an să se îndeplinească. Te iubesc!

Bună dimineaţa! Te iubesc de un an şi sper să mai treacă mulţi de acum în colo. Mii de pupici!

Eşti atât de minunată încât un an m-am gândit la tine şi uite că acum îţi spun bună dimineaţa iubire.

O dimineaţă frumoasă începe cu un pupic. Un nou an şi o viaţă frumoasă începe doar cu tine!

Eu voi începe noul an cu un mesaj de bună dimineaţa către tine. Eu voi începe noul an cu un strop în plus de dragoste pentru că ţin foarte mult la tine iubire! Te iubesc până la doamne-doamne şi înapoi!

Cautari recente:

Mesaje si sms uri frumoase de Anul Nou

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!

Fie ca anul care începe să îşi aşterne o potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai, iar dorinţele tale să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!

Vă doresc de 2012 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute de noroc! La mulţi ani!

Lăsaţi o parte din lumina artifiicilor aprinse să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. LA MULŢI ANI!

Dumnezeu să vă călăuzească paşii spre înfăptuirea de lucruri mari şi bune. Fie ca anul 2012 să ne deschidă porţile cu multe bucurii şi împliniri alături de cei dragi. La mulţi ani!

Să aveţi un an nou plin de bucurii, cu multă linişte sufletească, cu sănătate şi multe realizări! La mulţi ani!

Lovi-te-ar trenul fericirii, trăzni-te-ar fulgerul iubirii, cade-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!

Lăsaţi în anul ce trece toate supărările, necazurile şi amărăciunile şi intraţi în noul an cu inima împăcată şi cu sufletul deschis. La mulţi ani!

În zorii noului an, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!

E începutul unui nou an … sper să fie unul care să vă aducă bucurii şi prosperitate, atât ţie cât şi familiei tale! Un An Nou Fericit!

Cautari recente: