Mesaje de adio

Mesaje triste si sms uri de despartire

Eu te-am iubit nespus de mult, dar tu? Tu nu,nu,nu! Stăteam la ușa așteptând un semn de le tine … plangeam și suspinam .. Pentru ce?

Sunt conştientă, suntem 2 copii. Iubirea noastră nu putea dura o veșnicie, am trecut peste atâtea lucruri împreună şi nu-mi imaginam că relația noastră se va sfârşi aşa. Îmi pare rău, dar mergem înainte.

În miez de noapte stau și mă gândesc la clipele petrecute împreună … nu-mi vine să cred că s-a terminat! Totuşi trebuie să zâmbim căci s-a întâmplat!

Îmi pare rău că te-am iubit dar mai mult am suferit, te rog nu mă mai caută, fiindcă iubesc pe altcineva!

Pentru o falsă iubire am distrus o fericirea. O iubire amăgitoare a rupt o dragoste mare; cum să șterg din gândul tău tot ce este trist și rău? Să întorc timpul în trecut și să nu fac cea ce am făcut.

Când moartea îmi va spune să părăsesc pământul, când oameni fără milă îmi vor săpa mormântul, când lumea pentru mine nu va mai exista, atunci dar nici atunci eu nu te voi uita!

Mai bine să fii amantă iubită decât soție neprețuită!

În ochii mei iubirea mea, tu vezi mereu tot ce eu simt, dar niciodată nu ai văzut: “cand ei au plâns cât m-a durut”. Tu m-ai rănit de la început, eu te-am iubit, eu te-am plăcut și te-am iertat tăcut.

Mă scufund în lacrimi, adorm în suferință, aș vrea să mă alinți … e o simplă dorinţă! Acum aș vrea atât de mult, aș vrea să te sărut … dar cum s-o fac, când n-am curaj nici cât să te salut? Privirea ta nevinovată pe toți inebunea, iar eu, față naivă, m-am înecat în ea.

O noapte vine altă trece. Durerea grea nu vrea să plece … în sufletul meu s-a oprit, din clipă când ne-am despărțit.

Cautari recente:

Mesaje si sms uri de adio pentru iubit si iubita

Nici o floare nu e prea frumoasă ca să nu fie ruptă pentru tine, dar oare o inimă nu este prea specială ca să fie zdrobită pentru plăcerea ta?

Nu plânge că s-a terminat, ci zâmbeşte că s-a întâmplat!

Poate inima ta e un pom din care frunzele iubirii se pot ofilii şi trebuie să cadă din când în când, dar inima mea nu e aşa, inima mea … e o frunză.

Îţi zic adio printre lacrimi şi te las în drum … am suferit prea mult ca să te iert şi acum.

Cred în iubire, în tine nu cred – acesta e mesajul meu de despărţire.

Şi deziluziile îşi au rostul lor în viaţă, te trezesc din vis!

Ai fost, şi ai rămas doar o amintire … dar viaţă trece şi voi lupta să merg inainte … voi lupta precum trestia luptă impotiva vântului.

În ochii mei plânşi nimic nu are preţ acum, vreau să ne despărţim şi să ne vedem de drum.

Păstrează această amintire a timpului care mai târziu îţi va oferi clipe de fericire, şi nu uita că în trecutul vieţii tale m-ai cunoscut pe mine.

Poate e grea despărţirea, poate e greu să fii singur, dar e mult mai uşor decât să fiu împreună cu tine.

Cautari recente: