mesaje anul nou 2012

Mesaje de revelion amuzante si haioase

Făcând-uţi urările e ca şi cum aş vrea să fiu o specie de spiriduş bun şi simpatic ce are puterea de a realiza fiecare dorinţă a ta, cuvintele magice sunt aceleeaşi … La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă.

Tată bun, mamă iubită, azi e ziua potrivită, să vă spun ce vă doresc să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Ultima zi din an este întâlnirea între moarte şi viaţă; omorâm amărăciunile şi clipele urâte şi re-aprindem iubirea şi înţelepciunea. Un An Nou Fericit!

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un an nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

În contul tău nr 200 .. la banca “viaţă” am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli! La Mulţi Ani 2012!

Vă doresc de 2011 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

A mai trecut un an … să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi sus paharul! Un An Nou fericit!

Previziuni meteo de revelion 2012: prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări … te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

Fie ca anul care începe să ţi se aştearnă în cale, poteca netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi!

Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La Mulţi Ani!

Dacă simţi că nimeni nu-ţi vrea binele, uitate pe cer, numără toate stelele, este binele ce ţi-l vreu eu. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

Frumuseţea iernii cu albul fulgilor de nea presăraţi peste gândurile noastre, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniţi, iubiţi, fericiţi. Să avem un 2012 aşa cum ni-l dorim!

Cele mai sincere urări chiar dacă frazele ţi se par aceleaşi! Sănătate, bani, iubire, şi tot ce îţi doreşti! La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit, de la un prieten sincer!

Să primim odată cu colindătorii şi lumina, căldură, liniştea, dragostea şi împăcarea celui nou, veselia şi viaţa. Că iarba sub zăpadă, ca fulgul în zbor să primim speranţa unui an nou. La Mulţi Ani!

Închide ochii şi gândeşte-te la tot ce te-a făcut să râzi în acest an, uită restul. Îţi doresc ca aceste zâmbete să se înmulţească cu 2012.

Fie ca noul an să vină şi să vă încânte începând cu noaptea de revelion şi apoi cu fiecare zi din 2012.

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce noul an. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

De Anul Nou ne îmbrăcăm în mod special, gătim în mod special, petrecem în mod special. Toţi ne dorim să fim mai speciali în anul care vine.

Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o noua treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!

Cautari recente:

Mesaje si sms uri frumoase de Anul Nou

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!

Fie ca anul care începe să îşi aşterne o potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai, iar dorinţele tale să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!

Vă doresc de 2012 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute de noroc! La mulţi ani!

Lăsaţi o parte din lumina artifiicilor aprinse să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. LA MULŢI ANI!

Dumnezeu să vă călăuzească paşii spre înfăptuirea de lucruri mari şi bune. Fie ca anul 2012 să ne deschidă porţile cu multe bucurii şi împliniri alături de cei dragi. La mulţi ani!

Să aveţi un an nou plin de bucurii, cu multă linişte sufletească, cu sănătate şi multe realizări! La mulţi ani!

Lovi-te-ar trenul fericirii, trăzni-te-ar fulgerul iubirii, cade-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!

Lăsaţi în anul ce trece toate supărările, necazurile şi amărăciunile şi intraţi în noul an cu inima împăcată şi cu sufletul deschis. La mulţi ani!

În zorii noului an, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!

E începutul unui nou an … sper să fie unul care să vă aducă bucurii şi prosperitate, atât ţie cât şi familiei tale! Un An Nou Fericit!

Cautari recente: